Acasă

Bun venit în casa sufletului meu!

Ce moment mai potrivit pentru a aduce la lumină acest proiect – prunc pe care îl port în brațe de atâta timp?
Iacă-tă s-a așternut să fie în toamna anului 2018 când multe frunze căzătoare, maronii și ruginii s-au așezat peste inima mea și mi-au creat cadrul cald al aducerii vouă acestui proiect de suflet!!! Bucuria împărtășirii este URIAȘĂ!!!

Lansarea va avea loc într-un spațiu primitor de inimi, pe data de 18 OCTOMBRIE, ora 18 la Magic Natura, Cluj-Napoca!

Am deschis larg obloanele casei mele– un spațiul creat cu minte, trup și suflet

Acest spațiu va fi umplut cu:
-informații din domenii precum: alimentația, nutriția umană, apifitoterapie, terapii de vindecare alternative și altele
-interviuri ale unor oameni care au ceva de spus în domeniile menționate
-produsele naturiste pe care mânuțele mele le făuresc în spațiul creației
-rețete de hrană sănătoasă care să ne sprijine trupurile în diferitele momente ale vieții (sarcină, perioadă postpartum, menstruație, menopauză, etc.)
-slove pentru suflet care să încălzească și să ne deschidă pentru viață, odihnindu-ne în același timp

Am ales să scriu în acest context (online) deoarece am câte ceva de spus în domeniul vindecării, al alimentației, al nutriției și în fond, al unui stil de viață ECHILIBRAT!
Aceste „câte ceva” de spus sunt adunate de-a lungul a 19 ani de experiență profesională, personală, de studii și investigații în laborator, biblioteci de cărți parcurse, lucrul cu cei dragi care au crezut în mine și cărora le-am fost însoțitor de drum, și nu în ultimă instanță de cine devin eu cu fiecare zi!
Am ales să îmbin atât partea științifică, cât și cea sufletească fără a exclude una în detrimentul alteia pentru că asta e singura abordare care îmi odihnește mintea și sufletul și mă împlinește.

Am învățat să nu mă mai optintesc de lucruri fixe, și să mă deschid atunci când viața îmi scoate o oportunitate (numită obstacol în cultura noastră) prin care pot crește.
Am învățat că viața la extreme sau cu jumătăți de măsură îmi dăunează și mă poartă prin experiențe grele care pot fi înlocuite cu un spațiu frumos, atunci când aleg să calc pe cărarea echilibrului meu.
Am învățat încă de copilă că fără oameni în jur, fără conexiuni, fără relații interumane, creșterea mea ca om și spirit e mai seacă, mai lipsită de sens și conținut.
Am învățat că DOAR în afara zonei de confort am reușit să cresc exponențial și că fuga (de oameni, de situații, de greșeli) e doar o capcană în care intru când aleg să stagnez.
Am învățat că există și muncă conștient depusă CARE ODIHNEȘTE SUFLETUL și nu îl secătuiește de resurse.
Am învățat, după lungi ocoliri de traseu, că am în mine PUTEREA DE A ALEGE CĂTRE CE MĂ UIT, către ce pleacă și din ce spațiu revine energia mea în interiorul meu.

Și sunt deschisă către multele învățături pe care Viața mi le va așeza pe tavă!

 

Despre cine sunt cred că cel mai cu acuratețe veți reuși să pătrundeți din postările, din informația ce o voi împărtăși și din lucrul individual sau de grup ce va avea loc în privat. Până atunci puteți afla câteva lucruri de AICI .

Cu acestea fiind spuse, deschid larg ușa casei sufletului pentru aceia dintre voi cărora acest spațiu vi se va potrivi, vă va odihni sufletește și vă va împuternici ființa!

Vă aștept la lansare pe 18 OCTOMBRIE, ora 18 la Magic Natura, Cluj-Napoca cu un seminar în tandem despre OBOSEALA CRONICĂ și remedii blânde!

Să ne fie la toți cu începuturi noi, line și senine!

A voastră,
Irina

10 thoughts on “Bun venit în casa sufletului meu!

 1. Iti doresc din inima mult succes in tot ce faci ! Te admir sincer si abia astept sa citesc informații folositoare pe site-ul tău!

 2. SUUCES Irina ! stiu ca sufletul si spiritul tau te vor calauzi pe drumul tau catre tine .

  Te imbratisez,
  cu drag si iubire,
  Simona

  1. Draga mea,
   A trebuit să dau o căutare Google să văd cu cine m-am regăsit: ce BUCURIEEE dragă Sorina!!!
   Mă bucur mult că ești aici, în spațiul meu de suflet!
   Te cuprind strâns!

 3. Mereu alturi de înaltarile și coborârile tale… Astăzi este zi de Înălțare pentru noi, cei care te iubim Irina ??❤️
  Felicitări!!!!

  1. Suflet soră – mă înclin în fața-ți urărilor de așternut la inima mea. Așa mângâiere simt! O trimit înzecit spre tine, spre voi, să vă călăuzească veșnic! MULȚUMESC! MULȚUMESC! MULȚUMESC!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *