Acasă

Bun venit luminos an 2019!

Dragi femei,

Anul acesta am pregatit multe daruri de impartasit cu voi sub diverse forme. Curand voi uploada si calendarul cu activitati pe care il puteti rasfoi in cadrul sectiunii EVENIMENTE.
Intentionez o migrare lina din retelele sociale precum facebook catre casa virtuala a sufletului meu si catre a ne intersecta in spatiul fizic cat mai des si profund.

In ce calatorii va invit in anul 2019?

 • La Cluj voi sustine lunar ateliere fito-nutritionale feminine de echilibrare hormonala, vitalizare si energizare a intreg sistemului femeii prin prepararea de remedii naturiste si bucate hranitoare pentru lutul nostru de femei. Primul incepe atat de curand, detalii ÎN CURÂND.
 • In februarie lansez Programul Educational Cercul plantelor de leac – Inteligenta Hormonala – un program de educare si practica api-fito-psihoterapeutica pentru femei. Filonii acestui program vor fi: remediile apicole, plantele de leac si prelucrarea emotiilor. Pentru acest program inscrierile curg deja, detalii poti afla AICI.

 • Continui sa imi ofer sprijinul si insotirea in procese de vindecare si echilibrare in privat sub forma consultatiilor individuale. Anul acesta insa ma voi limita la un numar mic de femei care isi asuma ca vindecarea este un proces, nu o etapa si cu ele voi merge pe unde ne va purta transformarea. Nu mai preiau cazuri urgenta si nici in mediul online de tipul conversatiilor pe facebook aka energie risipita de cele mai multe ori.
 • Lucram la organizarea unei conferinte pentru nevoile voastre si datorita cererii mari am decis ca – Oboseala cronica si remedii blande – sa ia nastere la Bucuresti. Detalii voi oferi la momentul potrivit.
 • Voi calatori prin tara cu seminarii in domeniul apifito-nutriterapeutic pentru femei si echilibrarea lor hormonala (Timisoara, Iasi, Galati s.a.) unde va astept cu drag.
 • In vara voi organiza o tabara pentru femei si familii intr-un loc care m-a cucerit prin vibratia ce o poarta. Natura, remedii, cules de plante de leac, hrana vie, apa de izvor, dormit la cort pe mama Pamant, meditatii, plimbari prin padure in picioare goale, foc de tabara, cantece sunt doar cateva din elementele taberei de vindecare si inaltare feminina. Vom crea leacuri, vom dansa si vom curge cu fluxul creatiei. Detalii in curand.
 • Pentru voi – dragele inimii mele –  continui sa creez leacuri, unguente medicinale, produse naturale pentru ingrijirea corpului, sapunuri, amestecuri de plante de-a lungul intregii vieti. Feminitudine este si va ramane laboratorul naturist de creatie si vindecare feminina tatuat vesnic in sufletul meu. Anul acesta imi propun sa maresc echipa Feminitudine, deci tineti aproape deoarece vom reveni curand cu un anunt de colaborare cu o femeie a carei loc este alaturi de noi. De abia astept sa o cunosc!

 • Intre timp, mi-am propus sa va ofer interviuri filmate cu specialisti de suflet din breasla (fitoterapeuti, nutritionisti, psihoterapeuti) pe teme tare arzatoare pentru sufletele noastre de femei.

Plus, am de gand sa plantez din cand in cand surprize. Veti vedea despre ce este vorba.

 

Tinem aproape aici si in inimi, dragi oameni de suflet!

Să ne fie anul lin, tihnit, asezat cu tot ceea ce sufletul are nevoie pentru cresterea si inaltarea lui.

 

Cu incredere,

Irina

5 thoughts on “Bun venit luminos an 2019!

 1. Abia astept sa particip activ la toate aceste miracole. Te-am descoperit recent si simt ca vei juca un rol important in transformarea mea.

  Cu iubire

 2. Draga Irina, esti un MIRACOL, un suflet EXTRAORDINAR. Mă bucur că ai apărut în viața mea și astept cu nerăbdare toate MINUNILE faurite de tine si prin tine! ?❤?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *