Consultație

Draga mea,

Dacă ești femeie și îți dorești sprijin nutrițional, apifitoterapeutic și emoțional în procesul tău de transformare, te însoțesc cu toată inima împreună cu instrumente ce ți le pot pune la dispoziție.

Instrumente pe care ți le voi așeza subtil și blând în mâini, de-a lungul întâlnirilor noastre, astfel încât ușor-ușor să îți revendici propria putere, sănătate și echilibru feminin (hormonal/emoțional/energetic) și să nu mai ai nevoie de mine.

Fie că ești însărcinată, lăuză, la începutul maternității sau o femeie ce experimentează un ciclu lunar dizarmonios, oboseală cronică, afecțiuni feminine, dezechilibre emoționale, lipsă de motivație și vitalitate, atunci a sosit vremea să îți revendici forța și să îți asumi procesul propriei transformări.

Sunt aici pentru tine – cea care simți să faci pași conștienți, să îți lărgești limitele, să mergi dincolo de suprafața grosieră, superficială, să pătrunzi în adâncuri, cu riscul că vei găsi și întuneric pe parcursul tău – sunt cu tine și împreună vom păși în Lumină.

 

În cadrul sesiunilor vei primi acces la:

– foarte mult spațiu al prezenței, în care vei fi ascultată profund adică dincolo de credințe și judecăți

cunoaștere atât cât eu consider că ai nevoie să integrezi, fără să te încarce ci doar să îți dea putere și claritate

– sprijin în prelucrarea emoțiilor care reprezinta cauza tuturor dezechilibrelor

sprijin nutrițional împreună cu instrumente ale cunoașterii și practicii

sprijin apifitoterapeutic împreună cu instrumente ale cunoașterii și practicii

– și dacă ești pregătită vom aloca timp și aspectelor energetice

 

Fiecare întâlnire ne va purta într-o călătorie de Sine printr-o meditație în care eu te voi însoți și pe alocuri ghida.

Există un program integrativ de restaurare a sănătății feminine dezvoltat de mine în ultimii 10 ani în urma experiențelor practice cu propria persoană dar și cu femeile cu care am lucrat. În baza acestuia și în funcție de simptomele dezechilibrelor tale voi crea un program personalizat nevoilor tale cu care vom porni la drum. Nu este un program influențat de o abordare cognitivo-comportamentală cu obiective fixe în timp, strict trasate, ci este o fundație lejeră și blândă pe care vom construi împreună, cărămidă cu cărămidă, un STIL DE VIAȚĂ. Iar durata va fi atât cât îți va fi ție necesar să simți că poți zbura fără mine alături.

La întâlnirile cu mine 3 lucruri sunt ESENȚIALE/SACRE și vei beneficia de ele din plin:

  • Ascultarea profundă în spațiu de siguranță emoțională
  • Prelucrarea emoțională prin diverse tehnici
  • Confidențialitate și respect pentru orice împărtășire

Așadar, dacă ești o femeie care are obiective liniare de tipul ”slăbitului”, sau nevoi ale creării unui program strict tip dietă personalizată, fără să îți asumi ceea ce eu consider fundație, și anume: emoțiile și ascultarea profundă, atunci clar eu nu sunt persoana potrivită pentru tine. Asemenea și în cazul femeilor care trăiesc viața ca pe un maraton și vin în terapie cu această abordare de a se echilibra, însă într-un ritm alert.

O întâlnire online cu mine de 1h – 1h.15 min este 180 Ron iar plata se efectuează cu minim 24h înainte de data stabilită în contul: IBAN: RO29INGB0000999908754348 , Nume: Irina Dobre.

Nu se acceptă mai mult de 1 sesiune pe săptămână (decât în cazuri de urgență). În urma întâlnirii, vei avea nevoie de timp și spațiu de procesat, de asimilat și apoi de aplicat așa cum doar ție ți se potrivește. De aceea este necesară o perioadă de repaos între sesiuni. O sesiune se poate anula cu restituirea integrală a sumei virate, doar dacă se anunță cu 48h înainte de începerea acesteia (telefonic sau prin e-mail).

Mai multe despre mine AICI.

Cu încredere că momentul potrivit ne va aduce împreună atunci când va fi necesar și vital pentru tine,

Irina Dobre