Feminitudine

Feminitudine este laboratorul nostru natural în care MANUFACTURĂM cu respect pentru natură și ființa umană produse de îngrijire corporală din ingrediente 100% naturale. 

Acesta reprezintă îmbinarea artei, a pasiunii, a iubirii față de natură și simplitate dar și a rugăciunii în stare de prezență sau cu o anumită intenție (de vindecare, de iubire, de armonie).

Feminitudine vine la tine acasă să îți mângâie și aline trupul dar și să îți înalțe sufletul.

Este pentru tine:

  • Femeie conștientă de toxicitatea produselor artificiale din comerț chiar și atunci când apar sub eticheta de naturale
  • Femeie care își respectă și onorează trupul său cunoscând că substanțelor chimice de sinteză ce ajung pe piele le ia 30 de secunde să intre în sistemul sangvin și să creeze dereglări
  • Femeie gravidă care alegi un stil de viață cât mai sănătos și natural
  • Lăuză care îți dorești o recuperare susținută natural, fără chimicale, aditivi, sau produse  procesate
  • Mamă care se iubește pe sine și copilașul ei și alege să pună pe corpurile lor doar produse plăsmuite din ingrediente naturale

După ceva experiențe simt să precizez încă de la început că: produsele făurite de Feminitudine nu sunt pentru ORICINE. Am învățat să accept, că este nevoie de oameni cu un anumit nivel de conștientizare, oameni care prețuiesc naturalul și investiția mea energetică. De aceea vom veni în întâmpinarea voastră cu ateliere sau cursuri în care vom fixa cunoștințe și vom înțelege ce înseamnă cu adevărat un produs natural, care îi sunt beneficiile, cum să le preparăm pentru noi înșine și familie și multe altele.

Conceptul nostru UNIC în România – Medicina sacră feminină – susține ca o fundație solidă de bază ceea ce creăm în laboratorul Feminitudine. Medicina sacră feminină este ARHIVA cunoașterii afecțiunilor și cauzelor acestora, în timp ce Feminitudine vine să încununeze cunoașterea ancestrală prin împletirea ei în produse 100% naturale care să servească femeii în vindecare.

ORICE PRODUS MANUFACTURAT POARTĂ CU SINE VIBRAȚIA/ENERGIA CELUI CE LE-A ZĂMISLIT. Onorați-vă templurile femei dragi și alegeți conștient ce puneți pe ele, în interiorul lor dar și vibrația gândurilor cu care vă impregnați starea și viața. Toate sunt importante și toate contribuie la stadiul de armonie sau dizarmonie al fiecăreia.

Te așteptăm cu bucurie să ne pășești pragul MAGAZINULUI ONLINE pentru a îți încânta simțurile și sufletul cu produsele noastre manufacturate special pentru tine! Magazinul va fi disponibil IN CURAND si online, aici pe site!

Întru vindecare,

Irina

♥ Testimoniale: