Fertilitate sacră

Fertilitatea femeii reprezintă forța ei vitală, gradul de VIAȚĂ din ea. Pentru ca o femeie să fie FERTILĂ, adică să aibă un anumit grad de vitalitate și implicit CREATIVITATE, aceasta trebuie să se afle în echilibru interior. Echilibrul interior fiind un cumul de echilibru fizic – hormonal, mental, emoțional și energetic.

FERTILITATE înseamnă: VITALITATE (esență masculină), CREATIVITATE (esență masculină) și ECHILIBRU (esență cosmică).

Atelierul FERTILITATE SACRĂ reprezintă un melanj alchimic de practici și cunoaștere împărtășită unificând cei 3 mari piloni:

Vitalitate: gimnastică perineală, lucru cu sânii și pântecul în vederea eliminării blocajelor de la acest nivel.

Creativitate: sunete vindecătoare ale pântecului, activarea pântecului, manufacturare de leacuri pentru femei

Echilibru: ceremonii sacre ale fertilității, dans terapeutic, binecuvântarea pântecului, împărtășiri în cerc de femei despre fazele lunii cuplate cu fazele ciclului feminin.

Atelierul FERTILITATE SACRĂ este atât pentru femeile care întâmpină obstacole în procrearea unui copilaș, cât pentru orice femeie, indiferent de stadiul ei, care își dorește VITALITATE, CREATIVITATE și ECHILIBRU INTERIOR.

De la acest atelier vei pleca cu multe DARURI, schimbări transformatoare, practici, binecuvântări primite, scheme naturiste și nutriționale de vindecare și multe altele.

Pentru că nu am niciun dubiu în ceea ce privește puterea transformatoare a acestui ATELIER îți ofer posibilitatea unei garanții de 100% (scăzând materialele folosite) în următoarele 7 zile de la încheierea atelierului. Dacă din orice motiv atelierul nu a contribuit în niciun fel la evoluția ta ca femeie îți asigur rambursarea sumei.

Durată: 1 zi cu pauze de masă și confort

Contribuție: 250 ron