Leacuri

Leacurile se adresează oricăror femei care suferă de afecțiuni ale pielii (acnee, psoriazis, dermatite, eczeme etc.), menstruale (amenoree, dismenoree, hemoragii ș.a.), genitale, afecțiuni ale slăbiciunii glandelor suprarenale (oboseală cronică, odihnă deficitară, lipsă de vitalitate etc.). Ne adresăm de asemenea și gravidelor și mamelor.

Oferim un serviciu PERSONALIZAT deoarece fiecare ființă are structură, constituție și stil de viață proprii, unice.

Ne întâlnim inițial în cadrul unei consultații gratuite pe Skype în care decidem în urma chestionarelor ce produse vă satisfac preferințele și nevoințele actuale. Aceste produse vor fi manufacturate ulterior și trimise la domiciliu.

Produsele constau în ingrediente 100% naturale, neprocesate chimic, neaditivate și pe cât cu putință majoritatea din flora spontană, din regiunea nepoluată în care locuim.

Pe lângă produse, vă putem face întotdeauna recomandări și cu privire la alimentație sănătoasă* care vi se potrivește și la folosirea unor terapii alternative** care adresează și partea psiho-emoțională a afecțiunii/lor dvs. Acestea se vor face în cadrul unei consultații, diferite de prima. Contribuția pentru a 2 a consultație este de 150 Ron/ h.

Persoanelor care au nevoie de leacuri și terapii oferite de noi și nu își permit financiar, le rugăm să ne contacteze și vom găsi întotdeauna o soluție.

Motivația care stă la baza a ceea ce noi prilejuim, este să DĂRUIM, și nu să ne îmbogățim cu materialisme. Este drept și că toate ingredientele, consumabilele, timpul petrecut să sădim, să îngrijim, să recoltăm, să manufacturăm, să ne rugăm…costă VIAȚĂ în sistemul în care încă ne aflăm.

Însă nu ne dorim să știrbim cuiva posibilitatea de a se vindeca.

 

*Recomandările legate de alimentație se referă la o alimentație vegetariană și vegană INTEGRALĂ. Nu include referințe despre carne, alimente procesate, aditivate, chimicalizate. De asemenea se poate discuta și despre un program de DETOXIFIERE.

**Recomandările legate de terapii alternative cuprind: sacroterapie, bioenergoterapie, tehnici de eliberare emoțională, gimnastică, prezența în mișcare, masaj, respirație, aromaterapie, remedii florale Bach, fitoterapie, apiterapie ș.a.

♥ Testimoniale: