Medicina sacră feminină

Medicina sacră feminină reprezintă un concept UNIC în România care a fost creat special pentru femei, pentru a veni în întâmpinarea afecțiunilor cu care acestea se confruntă de-a lungul ciclurilor vieții.

Medicina sacră feminină aduce femeia în CENTRU și o transpune într-o călătorie prin labirintul naturii a cărei reflecție este.

Tu – femeia – indiferent de etapa vieții în care te afli (adolescentă – femeie – mamă – înțeleaptă) vei beneficia de darurile ce ți le va pune la dispoziție acest NOU concept în România.

Medicina sacră feminină îmbină: PSIHOLOGIA (știința sufletului); FITOTERAPIA; APITERAPIA; NUTRIȚIA HOLISTICĂ (INTEGRALĂ); AROMATERAPIA, remedii florale Bach combiate cu adresarea cauzelor de la nivelul sufletului.

Tu – femeia cu potențial de vindecătoare – indiferent unde te afli, indiferent cum trăiești și ce stil de viață ai în prezent, vei fi călăuzită în propriul proces de transformare iminent o dată ce ai pășit pe tărâmul acestui concept.

Este, dincolo de un concept, un STIL DE VIAȚĂ care se va cuibări în viața ta într-un mod subtil, armonios și profund transformator pentru întreaga ta ființă.

Medicina sacră feminină adresează cele 4 mari etape ale unei femei în încercarea de a pune la dispoziție:

  1. Înțelegerea REALĂ a cauzelor profunde ale unei afecțiuni specifice
  2. O alternativă 100% NATURALĂ și cât mai simplistă de vindecare a afecțiunii identificate

Acest tip de concept nu se bazează pe mecanismul: profesor-discipol și nici vindecător-pacient. Acest concept UNIC îți pune ție ca femeie toate instrumentele și schemele de vindecare la dispoziție și te susține, însoțindu-te în permanență în propriul proces de vindecare și echilibrare a întregii ființe!

Orice cauză a unei afecțiuni și orice schemă de vindecare va ține cont de cele 4 învelișuri ale femeii: corpul fizic, corpul eteric, corpul astral (emoțional), corpul mental cu scopul ca aceasta să contribuie la construcția celui de-al cincilea înveliș, corpul Sinelui.

Faptul că eu am primit multă informație, multă cunoaștere ancestrală, multe viziuni holistice întotdeauna împletite cu experiența personală și a celor cu care am lucrat, mă îndeamnă să las toate acestea femeilor care sunt pregătite și vor avea deschidere, chemare și răbdare să parcurgă procesul acesta.

Nu există destinație finală nici măcar la ieșirea spiritului din trup. Am rugămintea să vă poziționați corect și realist față de propriul proces de vindecare și transformare continuă. Nu există SĂNĂTATE 100% în materie, la fel cum nu există PERFECȚIUNE, definită prin filtre mentale. Însă există echilibru, există balans, există flexibilitate, există blândețe și susținere în vindecare, purificare și elevare a sufletului.

Nu vom intra de la început în aspecte foarte profunde, deoarece nu foarte multe femei au acces în acea zonă, și lucrurile trebuie făcute treptat. Nu putem sări etape.

Medicina sacră feminină te va pune în contact cu FEMEIA din tine (dincolo de orice rol al tău) și te va forța mai mereu să pășești în afara zonei de confort pentru a vindeca (pe tine, pe alte femei).

Te aștept cu mare drag pentru a noastră vindecare să parcurgem împreună acest drum!

 

Întru vindecare,

Irina

 

Disclaimer: Acest concept reprezintă o uriașă șansă pentru multe femei având scop educațional, de informare și de împuternicire a puterii femeii.

Irina Dobre nu este medic alopat, este doctor inginer în Știința Alimentelor și Nutriție Umană, așadar vă rugăm să țineți cont de recomandările medicului dvs. și să vă asumați responsabilitatea propriei vindecări.