Menstruație sacră

Menstruația reprezintă un instrument pentru redescoperirea propriei feminități, pentru plonjarea în propriul mister – instrument menit să contribuie la purificarea toxinelor și a blocajelor de natură feminină.

În societatea actuală formată pe baze preponderent masculine, menstruația este încă un subiect TABU, o perioadă asociată cu durerea, o povară lunară pe umerii femeii, un aspect fiziologic al corpului feminin învăluit în rușine, suferință și repulsie.

A sosit vremea, FEMEIE DRAGĂ – zeiță dătătoare de VIAȚĂ – să îți schimbi raportarea, trăirile și viața cu privire la menstruație.

Să îți onorezi menstruația până la momentul transmutării ei!

Să primești ceremonia sacră a menarhei (prima menstră a femeii)!

Să primești cunoaștere și să îți accepți ciclul feminin lunar, ritmurile lăuntrice și curgerea!

Să te raportezi la SÂNGELE MENSTRUAL ca la PÂRÂUL SACRU ROȘU menit să contribuie la procesul vindecării feminine!

Să îți vindeci pântecul primind ceremonia FEMINITUDINE de BINECUVÂNTARE A PÂNTECULUI!

Să integrezi o nutriție echilibrată corpului tău de femeie! Să primești scheme apifitoterapeutice din plante de leac și produsele stupului care să îți susțină procesul de vindecare, de echilibrare hormonală și de redobândire a vitalității (fertilității).

A sosit vremea schimbării unei mari paradigme cimentată de secole în subconștientul colectiv feminin!

Ești pregătită să plonjezi în adâncurile tale?

Te invit să oferi acest DAR sufletului tău de femeie! Te asigur că după acest atelier, prin deschiderea și perseverența ta îți vei trăi perioada premenstruală și menstruală în conștientizare, în echilibru și în conexiune cu pământul tău de femeie.

Sunt IRINA DOBRE – doctor în Știința Alimentelor și Nutriție, cu certificări în FITOTERAPIE, AROMATERAPIE, REMEDII FLORALE BACH ș.a. și sunt AICI PENTRU TINE! Pentru a-ți oferi sprijin, călăuzire, cunoaștere atât fiziologică, cât și energetică, exerciții de echilibrare energetică, ceremonii sacre în care vei fi onorată, binecuvântarea pântecului, scheme naturiste, nutriționale și energetice prin care MENSTRUAȚIA să devină barometrul stării tale de sănătate și ghidul tău interior.

Durată: 1 zi cu pauze de masă și confort

Contribuție 25o ron