Șezători

În toate vremurile, mai puțin în cele actuale, femeile și-au dedicat întotdeauna consecvent timp și spațiu într-un cerc de femei pentru a se susține, pentru a se hrăni sufletește, a se detașa de agitația mentală, pentru a co-crea și a se vindeca.

Șezătoarea este timpul tău cu tine și timpul tău cu surorile tale. La șezătoare creăm împreună un spațiu în care ne oferim sacrul dar al primirii, al ascultării, al liniștii, al vindecării în taină și al împărtășirii curate. Din acest spațiu mâinile noastre vor crea obiecte de preț inimii, daruri pentru noi, daruri pentru cei dragi.

Fie că ești mamă sau nu, ai în tine Arhetipul mamei și conștient sau inconștient de-a lugul vieții tale, ai dăruit, te-ai dedicat, ai dat naștere și/sau viață.

Șezătorile vor avea diferite tematici: menstruație conștientă (în care vom crea propriile noastre absorbante textile naturale); aromaterapie pentru suflet (în care vom pătrunde esențe și ne vom crea propriul parfum solid); fitoterapie (arta infuziei de plante, manufacturarea unor produse naturale de leac: unguente, uleiuri, unturi, seruri vindecătoare etc.); apiterapie (pătrundem în lumea albinelor și ne hrănim sufletul cu produse apicole ce le vom crea pentru constituția noastră); obiecte creative sacre (brățări, flori, săculeți, pernuțe etc.) ș.a.

Durata este de 2h. Contribuția ta va fi doar în vederea acoperirii materialelor puse la dispoziție și a sălii ce se va închiria, 60 RON.