— —

Simona Petroaie, Consultant hypnobirthing, Italia

” Am in minte exact momentul in care am primit primele produse facute pentru mine de Irina. Am deschis cutia si m-a cuprins un parfum care ma facea sa ma simt copilul aflat in siguranta in bratele mamei sale.

Tot ce era in acea cutie avea acel minunat parfum. L-am avut cu mine in plamani si in suflet multe zile dupa aceea, si imi dadea o stare de bine nemaipomenita.

Naturaletea lor se simte inca inainte sa le folosesti.

Pentru mine exprima FEMINITATE tot ce produce Irina. Acel mod bland, fluid, suav, decis si centrat in sine, capabil sa contina cu iubire. Asta am simtit cand am folosit prima data sapunul trimis de ea. Era un minunat scrub si hidratant in acelasi timp. Devenise un ritual dusul meu – de curatare urmata de o atingere calduroasa de iubire. Parca era reminderul meu pentru a-mi dedica timp si iubire mie insami, pentru a ma hrani astfel incat sa pot hrani pe cei de langa mine, sa ma iubesc pentru a putea iubi.”

Crema super hidratanta facuta de ea a vut loc de cinste in casa. Nu va puteti imagina cat era de moale si pufoasa si patrunzatoare, cu un parfum de….ne venea sa o mancam. La fel ca si balsamul de buze, pentru care nu bag mana in foc ca nu a fost gustat de fiul meu J

Au ajuns la mine exact cand aveam mai mare nevoie. Simt ca din acel moment, drumul meu catre mine, catre interior, a fost mai bland, mai usor si mai in siguranta.

Se simt pasiunea si iubirea puse in faurirea acestor minunatii!!! Se simte, draga Irina, pana in cele mai mici detalii.”